torstai 7. toukokuuta 2009

Torstai: Salin lattia

Tänään remonttityömaalla aherrettiin matalalla, tehtiin nimittäin salin lattiaa. Tullessani illalla autokoulusta (=c-kortti) Joonas oli juuri saanut laminaattilattian valmiiksi. Laminaatin jämäpätkää oli eteisessä vastassa poikkeuksellisen paljon, koska timpuri oli alkanut hifistelemään ja asentanut laminaatin linjaan koko salin JA kirjaston osalta. Hullu mies..

Joonas oli aiemmin päivällä käynyt viemässä kasan rahaa Rautiaan ja saanut vastineeksi kasan eloksoituja alumiinilistoja. Ja pitihän ne päästä samantien asentamaan paikoilleen. Hätäkeikka mökille pienen putkikatastrofin vuoksi venytti iltaa, mutta olihan se hienoa saada lattiasta valmis ja kuvat blogiin jo tänään.

Lattiasta tuli upea! Ei paljon viitsi mattoja suunnitella..






Joskus remontin varrella, siinä lattian laatoituksen ja seinän laatoituksen välillä, tuli mieleen ajatus, että olisiko tämän voinut tehdä vähän helpommin. Ei olisi tarvinnut sotkea kuin parit laastilillingit, jos olisi laatoittanut vain ne pari pakollista riviä takan edessä ja tasoittanut muurin. Aikaa oltaisiin säästetty varmaan viikko, mutta uhraus ei juuri tällä hetkellä tunnu kovin suurelta :)

Remonttityömaalla on jäljellä enää viimeistelymaalausta (=minä) ja siivousta (=minä), mutta mitä tekee Joonas? Se selviää huomenna....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti