sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sunnuntai-ilta: Viikonlopun saldoa

Tänään kävimme Torpalla huutokaupassa toivoen löytävämme kattokruunun olohuoneeseen. Myös sohvapöytä on ostoslistalla, mutta sen löytymistä huutokaupasta en kyllä uskonut. Hukkareissu tuli kuitenkin molempien ostosten suhteen. Remonttityömaalla ei tapahtunut juuri mitään näkyvää, mutta aina kuitenkin jotakin blogattavaa ;)

Siivoja tuli taloon, ja teki työmaasta uuden..

Tehtiin valoreiät (18 kpl) olohuoneen kattoa kiertävään halogeenikoteloon..

Joonas rakensi patterikotelon rungon kirjastoon. Vitsit en malta odottaa, että tuo kammottava vihreä patteri jää piiloon!

Kirjaston patterikoteloa ei levytetä ja tapetoida kuten olohuoneen, vaan se päällystetään samalla laminaatilla, kuin kirjaston katto.

Sähkö- ja internettitekniikkaa kirjaston patterikotelossa..

Rakentelu ja siivoaminen on mieleistä puuhaa, ainakin verrattuna mitä meillä oli ohjelmassa sen päälle: Katon hiominen. Kompostin kääntäminenkään ei ole niin ikävää kuin katon hiominen. Jos kukaan lukijoistani on joskus yrittänyt valokuvata kipsilevysaumojen hiomista, hän ymmärtää miksen ole edes yrittänyt ottaa valokuvia tästä työvaiheesta. Alla kuitenkin kertaalleen hiottu ja uudelleen kitattu olohuoneen katto..

Alla vielä hieman lisävalaistusta Joonaksen eilen tekemiin CD-tornihyllyköihin, kuvassa alla alakaapit ja hyllyköt ilman hyllyjä.

Alla hyllyköiden kiinnitystä, ei ollut kuulemma ollut ihan helppo toteuttaa..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti