tiistai 17. maaliskuuta 2009

Tiistai: Ihan huippuhommia!

Kuten Joonaksen surullisesta ilmeestäkin voi päätellä, tänään oli vuorossa vain ikäviä töitä: Katon levytystä ja kittaamista, seinien hiomista ja liiman raaputusta. Vähemmästäkin syystä on kutsuttu apujoukkoja ;)

Joonaksen aina-remonttivalmiit vanhemmat, Pirkko ja Jukka tulivat hätiin, kun Joonas soitti heille, ettei Tiinasta ehkä olisi kaveriksi asentamaan levyjä kattoon. Eikähän siinä viivytty kuin vajaat pari tuntia, kun gyprocit olivat taipuneet olohuoneen laipioon.

Paparazzin tallentamista ilmeistä päätellen, Tiinasta ei tosiaankaan olisi ollut kaveriksi tähän touhuun.


Tätä en aiemmin muistanutkaan mainita, olohuoneen lattia levytettiin samoilla lämpimillä katon levytyksen päälle. Joogassakin tehdään aina asanan päälle vasta-asana, joten remonttihan sujuu kuin feng-shuiiiiiiiiiii.......................

Pirkkokin pääsi raaputtamaan liimamuhjua lattista.

Poikien jälkien siivoaminen vaatii naisen käden pitelemää lakaisuharjaa!

Juuri levytetyn katon kiittaamista. Voi sitä raukkaa joka joutuu tämän hiomaan.

Hymyileeköhän katonkittaaja yhtä leveästi sitten kuin kattoa pitää alkaa hiomaan.. ..kittaamaan ja hiomaan.. kittaamaan ja hiomaan.. kittaamaan ja hiomaan.. ..ties kuinka monta kertaa ennenkuin siihen tohtii maalipensseliä tarjota?

Kitattua kattoa kuivumassa, ja odottamassa hiontaporukkaa. Hurraa, huutavat lapset!

Seinien hiomista ei kuvissa näy, koska sen hiekkapaperihankaimen (onko sillä vehkeellä oikeaa nimeä?) varressa olin minä, paparazzi itte. Seinien hiominenhan on duuni muiden joukossa, ainakin siinä saa paljon liikuntaa, mutta se pölläkkä on ihan kaameeta! Eli vaikka minä ne seinät tänään hioin, niin pölläkästä pääsivät osalliseksi myös levyttäjät ja lakaisija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti