sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Sunnuntai: Kertaalleen kitattu

Tänään meillä oli taas paljon muuta puuhaa, joten remontin kimppuun pääsimme vasta iltapäivällä. Ensi alkuun johdotettiin taas vähän lisää, tällä kertaa upotettiin kaiutinpiuhoja...
..sitten levytettiin seinät loppuun ja ryhdyttiin toivottomaan urakkaan, kittaamaan kieroja seiniä. Minulla oli helppo duuni ruuvien kantojen peittelyssä, mutta Joonaksella oli suurempi työ yrittäessään saada saumat ja nurkat näyttämään suorilta.

Muovimattojen jäljiltä puulattiassa on jotain liimaa, johon emme ole keksineet muuta lääkettä kuin veitsen. Supertiukasti lattiaan tarttunut liimatöhnä katkuaa ja pölisee sitä raaputettaessa, mutta pakko se on ottaa pois ahdistamasta levyjen alta.
Alla liimatöhnää..

..ja minä liimahöyryissä ;)

Kirjaston aukon pielistä aiheutui myös päänvaivaa, koska pieli on puolitoista senttiä leveämpi ylhäältä verrattuna alareunaan. Haasteellinen listoitettava..

Tältä työmaa näyttää tällä hetkellä. Seinät on levytetty ja kitattu, seuraavaksi levytetään kirjaston lattia ja sitten olohuoneen katto. Ensi viikolla alkaa myös seinien hiominen ja uudelleen kittaaminen, eli hupia riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti