torstai 19. maaliskuuta 2009

Torstai: Seinien silottelua ja patterikoteloita

Ensialkuun haluan esitellä työkalun, johon olen ihastunut: Jurpeloni.

Joonas aloitti iltavuoron kittaamalla olohuoneen katon toiseen kertaan sekä hiomalla kirjaston seinät ensimmäisen kerran. Lisäksi hän kävi läpi minun toissapäivänä hiomani olohuoneen seinät, mutta eipä niissä ollut paljoa tekemistä. Minulla ei ole voimaa kuten hänellä, mutta sisua hangata samaa kohtaa riittää ylettömästi ;)

Kopolankadun virallinen pölypää:

Hiomisen jälkeen vedettiin kolmas kittikerros seinien saumoihin ja nurkkiin sekä tärpittiin joitakin ruuvin kantoja. Tutkimme seiniä halogeenin kirkkaassa valossa, ja totesimme saumojen näyttävän jo aika hyviltä. Joonas herättelikin toiveita, että viikonloppuna päästäisiin pohjamaalaamaan seiniä. Eipä jäisikään enää siloteltavaksi sitten kuin salin katto!

Kello kävi Salattuja elämiä, kun saimme seinät valmiiksi, mutta eihän me vielä silloin maltettu lopettaa. Niinpä aloiteltiin salin patterikotelon rakentaminen. Runkopuut ovat sileää, mitallistettua puuta, josta on ilo rakennella.

Patterikotelo on piiiiiii-iiiiiitkä ikkunan alla..

Salin vastakkaisille seinille asennetut alakaapit ovat täsmälleen vaaterissa..

Patterikotelon sisään jää tekniikkaa, sähkö- ja verkkojohdot..

Vaatehuoneen puolelle avautuvien, seinään upotettujen alakaappien perät jäävät patterikotelon sisälle ja tammitason alle. Sähkärillä on karannut taas mopo käsistä katkaisijoiden suhteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti