lauantai 25. huhtikuuta 2009

Lauantai: Vaikeuksien kautta harjakorkeuteen

I'm back (=olen selkä). Risteilyt on risteilty ja olen palannunna takaisin remonttityömaan keskelle. Oli jännää tulla kotiin ja nähdä jo harjaan päässyt takka. Olin jotenkin ajatellut, että takka olisi isompikin möhkyrä, mutta yllätyksekseni lopputulos oli huoneen kokoon verrattuna sopusuhtainen..

Takan muuraus ei kuitenkaan sitten loppujen lopuksi sujunut täysin ongelmattomasti: Torstaina Joonaksen ja minun ollessa työmatkoillamme takan viimeisiä elementtejä oli muuraamassa isäni ja muurari. Miesten oli onnistunut muurata takan päällikappale väärinpäin (kuvassa käännettynä oikeinpäin)..

Ei auttanut Joonaksen töistä palattuaan muuta, kun kutsua isänsä apumieheksi ja alkaa kääntämään painava elementti oikeaan suuntaan. Onneksi muuraus oli vielä niin tuoretta, että kappaleen irrotus kävi ongelmitta.

Painavan kattoelementin kanssa teluamisesta jäi miehekäs mustelma..

Tänään Joonas pääsi tasoittamaan takan pintaa..

Huomenna on vuorossa pinnan hiominen ja toinen tasoitekerros ennen kaakeleiden liimaamista takan kylkiin. Lisäksi suunnitelmassa on asentaa lisää valaistusta takan päälle sekä tammiset "penkit" takan molemmin puolen.

Ennen vappua remontti on varmaan jo pitkällä, mutta en jaksa uskoa, että se olisi kokonaan valmis. Vaikka mikäs kiire tässä enää on, työmaan keskellä asumiseenkin on jo ehtinyt tottua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti